Traktörpanna Jamie Oliver

Jamie Oliver är en av världens kändaste kockar och numer även ett etablerat varumärke. Vi visar här 4 stycken traktörpannor från Jamie Oliver och berättar mer om hans historia, varumärket och varför du ska investera i en traktörpanna från Jamie Oliver. 

Inlägget innehåller annonslänkar.

Traktörpannor från Jamie Oliver – utvalda favoriter

Jamie Oliver traktörpanna, 26 cm.

Jamie Oliver Traktörpanna, 25 cm

Quick & Easy Traktörpanna, 26 cm

Cook´s classic traktörpanna, 24 cm

Varför en traktörpanna från Jamie Oliver?

En traktörpanna från Jamie Oliver kan du räkna med alltid håller en god kvalité och är lätt att både använda och göra rent. Fördelen med Jamie Olivers traktörpannor är just enkelheten samtidigt som dom alltid levererar fina resultat. 

Traktörpannorna från Jamie Oliver tillverkas mest i rostfritt stål och har en non stick-beläggning som gör att lite eller inget matfett behöver användas för att maten inte ska bränna fast. Pannorna är även nästan alltid ugnståliga och går att använda på alla typer av värmekällor som spisplatta eller induktionshäll.

Anpassad för vardagskockar

Snygg design

Non stick-beläggning

Traktörpannor från Jamie Oliver –  25 cm och 26 cm

Traktörpannor finns i mängd olika storlekar och vi har tidigare skrivit ett inlägg om hur traktörpannan på 28 cm är den vanligaste storleken att använda sig av. Jamie Oliver har däremot gått en annan väg och satsar istället på två modeller som är aningen mindre – 25 cm och 26 cm. 

Varför Jamie Oliver endast har stekpannor i storleken 28 cm och inte traktörpannor i samma storlek kan vi bara spekulera i men vi tycker det är lite synd eftersom det förmodligen är en efterfrågad produkt bland vardagskockar. 

Jamie Olivers traktörpannor i 25 cm och 26 cm fungerar dock alldeles utmärkt för en familj upp till fyra personer och det finns tillräckligt mycket plats i pannan för att göra ordentliga storkok. Fördelen med lite mindre varianter är att dom inte tar lika mycket plats i köksskåpet eller är så otympliga när dom ska göras rent. 

Traktörpannorna från Jamie Oliver tål sällan maskindisk utan görs rent med hjälp av varmt vatten och den mjuka sidan på en tvättsvamp alternativt en diskborste.

Personen och varumärket Jamie Oliver

Visst minns du “Den nakna kocken” som gick på tv mellan år 1999 – 2001? Det var där allting började. Tv-programmet leddes av den brittiska kocken Jamie Oliver och blev en stor succé både i England och i andra delar av världen, bland annat Sverige. Jamie Oliver är idag känd världen över som bland annat kock, författare, tv-personlighet, föreläsare och entreprenör. Han driver flera restauranger och har en restaurangkedja vid namn “Fifteen”. 

Idag är inte Jamie Oliver bara en “kändiskock” utan även ett registrerat varumärke som tillsammans med andra tillverkare lanserar olika typer av köksprodukter inom bak- och matlagning. Produkterna från Jamie Oliver är i snygg design, har bra funktion men framför allt är de anpassade för att inspirera och underlätta för vardagskocken. 

Jamie Olivers kokkärl har ofta en tefal-yta och är designade för att ge dig en bra matlagningsupplevelse och bästa resultat. Lättanvända och stilrena produkter som ska inspirera till matlagning i alla hem är vad varumärket Jamie Oliver står för.

Andra typer av köksprodukter

Det är inte bara traktörpannor Jamie Oliver levererar i världsklass utan det finns massor av andra typer av köksprodukter anpassad till vardagskocken i deras produktkatalog. Visst är det matlagningsprodukter som står överst på listan men det finns även en hel del produkter inom bakning. Ugnsformar, tårtspadar, muffinsformar och pajformar för att nämna några exempel. Några av Jamie Olivers bakprodukter hittar du här. Vad gäller matlagningsprodukter förutom traktörpannan är stekpannor, kastruller, måttskedar och mortlar några exempel på andra köksprodukter från Jamie Oliver. Du hittar flera av dessa köksredskap här

Precis som traktörpannan är funktionalitet, enkelhet och hållbarhet i fokus även på övriga produkter och man märker att det alltid lagts ner tid på snygg design. Designen är alltid modern och stilren vilket gör att produkterna från Jamie Oliver gärna får stå framme även när dom inte används. 

Sammanfattning

Jamie Oliver blev känd genom tv-programmet “Den nakna kocken” och har sedan dess haft en kometkarriär som bland annat tv-kock, författare och entreprenör. Idag är inte Jamie Oliver bara ett namn utan även ett registrerat varumärke som tillsammans med olika tillverkare leverera olika typer av köksprodukter – där i bland traktörpanna. 

Traktörpannor från Jamie Oliver är alltid väldigt snyggt designade och anpassade för vardagskockar. Med en stilren form och material i rostfritt stål blir traktörpannorna från Jamie Oliver snabbt en favorit i köket. Pannorna finns i storleken 25 cm och 26 cm så det är varken dem största- eller minsta modellerna av traktörpannor utan ett mellanting. 

Du kommer garanterat få mycket traktörpanna för pengarna och det är bara läsa recensioner från tidigare köpare så ser du att det nästan uteslutande är högsta betyg.

Läs mer på www.jamieoliver.com